Zwart wit interieur met Monochrome kleurenkaart

Hoewel kleur de laatste jaren steeds meer in het interieur wordt toegevoegd, blijft de keuze voor zwart/wit een mooie combinatie. Muren en plafonds worden - enigszins bij gebrek aan inspiratie - het liefst geverfd in Ral 9010 (zuiver wit). Maar wanneer je het aandurft om een wit plafond te combineren met een zwarte muur of aan de witte basis zwarte accenten toevoegt in de vorm van meubels of accessoires ontstaat er een eigentijds interieur. Deze krijgt al snel een 'modern' stempel. Dat je met zwart en wit veel meer sferen kan creëren, bewijst Paint & Paper Library met de lancering van de Monochrome kleurenkaart.

Interieur zwart wit met Monochrome kleurenkaart van Paper and Paint Library #verf #zwartwit #interieur

Zwart-wit combinaties

Op een unieke locatie midden in Amsterdam waren we uitgenodigd om de mogelijkheden met de Monochrome kleurenkaart door Paint & Paper Library te bekijken. Deze kaart bevat zes zwart-wit combinaties, die door toevoeging van vleugje kleur, niet alleen prachtig matchen maar vooral de sfeer in huis terugbrengen. Een inspirerende middag met interieur- en kleur ideeën!

Keuken zwart wit met Monochrome kleurenkaart van Paper and Paint Library #verf #zwartwit #keuken

Badkamer zwart wit met Monochrome kleurenkaart van Paper and Paint Library #verf #zwartwit #badkamer

Interieur zwart wit en blauw met Monochrome kleurenkaart van Paper and Paint Library #verf #zwartwit #interieur 

Masterclass

Om de nieuwe collectie te vieren werden wij getrakteerd op een Masterclass gegeven door Marketing Director Ruth Mottershead. Samen met haar Franse collega Vincent gingen we terug in de tijd van de rokkostuums. Het bewijs dat de combinatie zwart-wit elegant is en klasse uitstraalt. Het gebruik van zwart-wit in brands als Chanel benadrukken de kracht van deze contrasterende kleuren.

Uw-woonmagazine-blog-Met-monochrome-krijgt-zwart-wit-een-nieuwe-dimensie 3

Met de nieuwe Monochrome collectie krijgen de zwart- en wittinten een genuanceerder effect, een verfijning die fantastisch te integreren is in ons hedendaagse interieur.

Hal en trap zwart wit met Monochrome kleurenkaart van Paper and Paint Library #verf #zwartwit #interieur

Zwart-Wit met een vleugje kleur

Elke wit- en zwarttint uit de Monochrome kaart heeft eenzelfde kleur als ondertoon het Paint & Paper Library ‘Original’ kleurenpalet. Zes verschillende ondertonen: oker, roze, warm grijs, koel grijs, blauw en groen, waardoor er een harmonieus zwart-wit paar ontstaat. Hierdoor wordt de hardheid van de oorspronkelijke zwart-wit gebruik verzacht. Bij het toepassen kan je afhankelijk van licht, ruimte en persoonlijke wensen bewuster kiezen voor deze combinatie.

Interieur zwart wit met Monochrome kleurenkaart van Paper and Paint Library #verf #zwartwit #interieur 

Monochrome

Enthousiast over de diverse zwart-wit paren die in de Monochrome kaart getoond worden, kijk ik uit naar de collectie die in september 2019 wordt geïntroduceerd. Het is verkrijgbaar bij de verf- en behangspeciaalzaken en online op www.paintandpaperlibrary.com


Intresessante blog artikelen

» Eeuwenoude kantoor Villeroy & Boch: een kijkje achter de schermen
» Een frisse start van een nieuw jaar
» Behang is fashion voor op de muur
» Populaire en moderne keuken ideeën
» Gecombineerde badkamer met slaapkamer

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens