pinterest
Zwart wit interieur met Monochrome kleurenkaart

Zwart wit interieur met Monochrome kleurenkaart

Hoewel kleur de laatste jaren steeds meer in het interieur wordt toegevoegd, blijft de keuze voor zwart/wit een mooie combinatie. Muren en plafonds worden - enigszins bij gebrek aan inspiratie - het liefst geverfd in Ral 9010 (zuiver wit). Maar wanneer je het aandurft om een wit plafond te combineren met een zwarte muur of aan de witte basis zwarte accenten toevoegt in de vorm van meubels of accessoires ontstaat er een eigentijds interieur. Deze krijgt al snel een 'modern' stempel. Dat je met zwart en wit veel meer sferen kan creëren, bewijst Paint & Paper Library met de lancering van de Monochrome kleurenkaart.

Afbeelding

Zwart-wit combinaties

Op een unieke locatie midden in Amsterdam waren we uitgenodigd om de mogelijkheden met de Monochrome kleurenkaart door Paint & Paper Library te bekijken. Deze kaart bevat zes zwart-wit combinaties, die door toevoeging van vleugje kleur, niet alleen prachtig matchen maar vooral de sfeer in huis terugbrengen. Een inspirerende middag met interieur- en kleur ideeën!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding 

Masterclass

Om de nieuwe collectie te vieren werden wij getrakteerd op een Masterclass gegeven door Marketing Director Ruth Mottershead. Samen met haar Franse collega Vincent gingen we terug in de tijd van de rokkostuums. Het bewijs dat de combinatie zwart-wit elegant is en klasse uitstraalt. Het gebruik van zwart-wit in brands als Chanel benadrukken de kracht van deze contrasterende kleuren.

Afbeelding

Met de nieuwe Monochrome collectie krijgen de zwart- en wittinten een genuanceerder effect, een verfijning die fantastisch te integreren is in ons hedendaagse interieur.

Afbeelding

Zwart-Wit met een vleugje kleur

Elke wit- en zwarttint uit de Monochrome kaart heeft eenzelfde kleur als ondertoon het Paint & Paper Library ‘Original’ kleurenpalet. Zes verschillende ondertonen: oker, roze, warm grijs, koel grijs, blauw en groen, waardoor er een harmonieus zwart-wit paar ontstaat. Hierdoor wordt de hardheid van de oorspronkelijke zwart-wit gebruik verzacht. Bij het toepassen kan je afhankelijk van licht, ruimte en persoonlijke wensen bewuster kiezen voor deze combinatie.

Afbeelding 

Monochrome

Enthousiast over de diverse zwart-wit paren die in de Monochrome kaart getoond worden, kijk ik uit naar de collectie die in september 2019 wordt geïntroduceerd. Het is verkrijgbaar bij de verf- en behangspeciaalzaken en online op www.paintandpaperlibrary.com

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen