Oktober Woonmaand: Noviteiten gespot op de beurs

Het is oktober woonmaand en daarom mogen wij weer heerlijk de woonbeurzen afstruinen op zoek naar de laatste woontrends en het mooiste woonnieuws van het najaar 2018. Natuurlijk was het weer genieten op de vt wonen&design beurs; we zetten een paar pareltjes voor je op een rij.

Absolute primeur van Selsiuz

Altijd leuk als je terugkomt met een heuse ‘scoop’! Selsiuz showde een gloednieuwe kokendwaterkraan, waarvan het foldermateriaal nog niet beschikbaar is. Over een paar weken introduceren zij de nieuwste Gessi kokendwaterkraan met touch bediening die apart op het aanrecht is bevestigd. De kraan zal in vier kleuren leverbaar zijn! Houdt onze website in de gaten voor alle aanvullende informatie binnenkort, maar hier is wel alvast een mooie foto.

UW-woonmagzine woonblog Oktober Woonmaand noviteiten gespot op de beurs selsiuz kokendwaterkraan Gessi touch

Selsiuz kokendwaterkraan

UW-woonmagzine woonblog Oktober Woonmaand noviteiten gespot op de beurs selsiuz kokendwaterkraan Gessi touch bediening

Kookplaat met speelse twist

Smeg presenteerde een reeks prachtige gaskookplaten, waarvan één met wel heel bijzondere pannendragers. Deze nieuwste energie-efficiënte en zuinig Flame Blade burners wordt met rvs-vogels omringd. Vind je de vogels niet passen? Je kunt deze kookplaat ook decoreren met dragersets in de vorm van fruit, bladeren of insecten.

UW-woonmagzine woonblog Oktober Woonmaand noviteiten gespot op de beurs Smeg

Kookeiland met verweerd uiterlijk

De industriële woontrend is al een tijdje gaande en zal de keukenbranch nog niet snel verlaten. Nolte keukens sluit met greeploze keuken Fero GL goed aan bij deze trend. Het royale kookeiland heeft een robuust uiterlijk, door de roestige kleur. Wat een mooi plaatje in combinatie met de design barkrukken en koperen hanglampen.

UW-woonmagzine woonblog Oktober Woonmaand noviteiten gespot op de beurs nolte keukens

Vloer in de spotlight

KOL Tegels trok de aandacht met een kleurrijke en bonte-mix van hectagon vloer- en wandtegels. Een mix&match van goed op elkaar afgestemde kleuren en patronen. Hierdoor ontstaat een sfeervol patchwork. Liever iets rustiger? Je kan zelf met de kleuren en patronen aan de slag. Kies voor één kleur of één patroontegel, je kan het zelf zo bont maken als je wilt.

UW-woonmagzine woonblog Oktober Woonmaand noviteiten gespot op de beurs KOL tegels

Warme voeten of knuffelwand?

Warpsystems gaf de beursbezoeker een haast futuristische look in de wereld van de Warp Systems Vloerverwarming. De WARP systemen SpeeTile en SpeeTherm kunnen snel geleverd en geïnstalleerd worden. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd. Altijd warme voeten, heerlijk!

UW-woonmagzine woonblog Oktober Woonmaand noviteiten gespot op de beurs WARP.jpg

 

Badkamer lookbook

Op gebied van badkamers werden wij enorm getrakteerd. Van strak en industrieel zwart-witte uitvoeringen, tot romantische en kleurrijke badkamers. Een ruime keuze aan baden, badkamermeubels, luxe douches en badkamermeubels. Iedereen die een nieuwe badkamer zoekt of binnenkort deze luxe ruimte gaat restylen, werd blijverrast met de diverse luxe badkameropstellingen. Laat je inspireren door onze foto’s, het merk staat onder de foto genoemd.

UW-woonmagazine-blog-Oktober Woonmaand Noviteiten gespot op de beurs

Laufen badkamercollectie

UW-woonmagazine blog Oktober Woonmaand Noviteiten gespot op de beurs laufen

Laufen keramiek

UW-woonmagzine woonblog Oktober Woonmaand; noviteiten gespot op de beurs Detremmerie

Detremmerie badkamermeubels

UW-woonmagzine woonblog Oktober Woonmaand noviteiten gespot op de beurs JEE-O

JEE-O badkamerkranen en -douches

UW-woonmagzine woonblog Oktober Woonmaand noviteiten gespot op de beurs Sphinx acanto Geberit

Sphinx badkamermeubels

UW-woonmagzine woonblog Oktober Woonmaand noviteiten gespot op de beurs Villeroy & Boch

Villeroy & Boch badkamercollectie

UW-woonmagzine woonblog Oktober Woonmaand noviteiten gespot op de beurs grohe

Grohe toiletten en douches

UW-woonmagzine woonblog Oktober Woonmaand noviteiten gespot op de beurs Kermi

Kermi design-radiatoren

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl


Intresessante blog artikelen

» Nostalgisch Interieur
» Slapen onder een meesterwerk van Vincent van Gogh
» Outdoor luxury!
» Tips om een kleine kamer te stylen
» UW-keuken redactie bezoekt Dekker Trend Centre

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens