pinterest
Kleuraccenten voor een sfeervolle badkamer

Kleuraccenten voor een sfeervolle badkamer

De badkamer heeft een belangrijkere rol gekregen in ons huis. Het is de ruimte waar we minimaal twee keer per dag gebruik van maken. Onze aandacht gaat niet meer alleen naar de wand- en vloertegels. We zijn steeds meer op zoek naar de wellness beleving thuis. Daarbij hoort ook kleur. Durf jij het het toevoegen van kleuraccenten voor een sfeervolle badkamer aan?

Afbeelding

Bad Squaro Edge in mint kleur van Villeroy & Boch

Tegels

Weg met de standaard wit- en grijstinten! Men kiest vaak een rustige basis voor de badkamer. Bij deze veilige kleurkeuze wordt wel steeds meer gekozen voor duurzame materialen, met een zeer luxe uitstraling. De keramische tegel wordt verruild voor een betonnen vloer en de gefineerde badkamermeubels zijn steeds vaker van echt hout gemaakt.

Maar ook gekleurde tegels worden vaker toegepast. Door één wand met een kleurrijk mozaïek te betegelen, krijgt de ruimte een luxe uitstraling. Er zijn verschillende looks met kleur te creëren. Wat vinden jullie van deze retrolook?

 Afbeelding

Tegelcollectie Century Unlimited van Villeroy & Boch

Gekleurde eyecatcher in de badkamer

Ook het sanitair kan in een hippe kleur geleverd worden. Zo heeft Villeroy & Boch de kleurrijke wastafelserie Artis ontwikkeld. Deze feel-good tinten geven de badkamer nét dat beetje extra. Er is keuze uit 12 nieuwe trendkleuren in groen-, geel-, rosé- en blauwtinten. Of kies voor de stijlvolle en elegante wastafels in grijs en zwart!

Afbeelding

Opzetwastafel Artis uit de herfst collectie met rosé tint van Villeroy & Boch

Afbeelding

Sfeervolle badkamer met onder andere: Bad Squaro Edge wit, opzetwastafel Artis rosé tint en kranen uit de serie LaFleur van Villeroy & Boch

Persoonlijke kleurnuances

Kies een kleur die bij jou en de ruimte past. Heb je een kleine badkamer met weinig licht? Zorg dan voor lichte kleuraccenten. Denk bijvoorbeeld aan zomers geel. Combineer deze kleur met lichte houttinten. Vergeet niet dat kleuren ook terug kunnen komen in kranen. Goud en rosétinten zijn echte trendsetters in de badkamer. Laat je badkamer shinen of kies een zwarte kraan voor een stoere, zakelijke look.

Afbeelding

Opzetwastafels Memento met zwarte kranen van Villeroy & Boch

UW-badkamer

Ben je op zoek naar meer badkamerinspiratie? Neem dan eens een kijkje in ons UW-badkamer magazine of laat je online informeren op UW-badkamer.nl.

Beeldmateriaal: Villeroy & Boch

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen