Home Couture voor thuis

Het klinkt super chique Home Couture voor thuis en dat is het ook zeker! Iedere ruimte in huis verdient het om verrijkt te worden met mooie meubelstoffen, tapijten, gordijnen en wanddecoratie. De warme uitstraling van textiel geeft je een geborgen gevoel, maar zorgen er ook voor dat je een statement kan maken in jouw interieur. Dit kan uitbundig gekleurd of juist in naturellen, maar verwerkt in prachtige dessins.

Tijdens een special event bij Co van der Horst presenteerden verschillende textiel designers en merken met passie hun creaties, we lichten er drie uit:

Home Couture voor thuis mae engelgeer

Mae Engelgeer

Mae Engelgeer is een Nederlandse Textiel designer die met haar scheppingsvermogen en brede kennis van textiel prachtige ontwerpen weet te creëren, waaronder ook award-winning designs. Enkele jaren geleden gaf het Italiaanse cc-tapis haar de kans zich op internationaal podium te presenteren met de collectie Bliss. Dat werd een waanzinnig succes, waaruit ook Ultimate Bliss volgde. Mae heeft een duidelijk signatuur dat gekenmerkt door subtiele kleurenpaletten, patronen en lineaire elementen. Naast het ontwikkelen van haar eigen collecties, werkt Mae Engelgeer samen met merken over de hele wereld aan projecten variërend van textielproducten en meubeldesign tot materiaalverkenningen en art direction tot grootschalige installaties en openbare kunstwerken.

Home Couture voor thuis christina celestino

Cristina Celestino

De Italiaanse Cristina Celestino heeft met haar designs al diverse prestigieuze awards gewonnen. Haar nieuwste ontwerp Envolée is in samenwerking met het prestigieuze Italiaanse label cc-tapis ontstaan. Hiervoor liet zij zich inspireren door een aantal schoonheden van de vleugels van een vlinder, zoals iriserende kleuren en hypnotiserende patronen. De meubels die Cristina onder eigen merk Attico Design heeft ontworpen laten zien dat deze dame een multi talent is.

Home Couture voor thuis rubelli

Rubelli

Dit wereldberoemde stoffenhuis uit Venetië laat als geen ander zien hoe vooruitstrevend traditie kan zijn. Het toepassen van klassieke weeftechnieken in combinatie met innovatie, research, en investeren in nieuwe machines zorgen ervoor dat Rubelli na 150 jaar en vijf familiegeneraties nog altijd zeer succesvol is op het gebied van textiel, wanddecoratie, meubelen en accessoires. Kenmerkend is hun samenwerkingen met topontwerpers als Gio Ponti alsmede hun bijdrage aan cultureel en artistiek erfgoed binnen en buiten Italië. Als geen ander weet Co van der Horst dat traditie en innovatie met elkaar te combineren zijn. Derhalve was de beslissing voor Rubelli om hun eerste shop-in-shop concept bij Co van der Horst te realiseren een logische stap. In deze boutique is de volledige collectie van Rubelli te zien inclusief de stoffen van het wereldberoemde modehuis Armani.

Wil je zelf kennis maken met deze designmerken? Bezoek dan de showroom van Co van der Horst.

Home Couture voor thuis christina celestino en cc-tapis


Intresessante blog artikelen

» Slaapkamer ruil!
» Zwart wit interieur met Monochrome kleurenkaart
» Woonideeën komen tot leven op Beurs Eigen Huis
» Oud wordt Nieuw
» Kerst met een vleugje goud

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens