pinterest
Home Couture voor thuis

Home Couture voor thuis

Het klinkt super chique Home Couture voor thuis en dat is het ook zeker! Iedere ruimte in huis verdient het om verrijkt te worden met mooie meubelstoffen, tapijten, gordijnen en wanddecoratie. De warme uitstraling van textiel geeft je een geborgen gevoel, maar zorgen er ook voor dat je een statement kan maken in jouw interieur. Dit kan uitbundig gekleurd of juist in naturellen, maar verwerkt in prachtige dessins.

Tijdens een special event bij Co van der Horst presenteerden verschillende textiel designers en merken met passie hun creaties, we lichten er drie uit:

Afbeelding

Mae Engelgeer

Mae Engelgeer is een Nederlandse Textiel designer die met haar scheppingsvermogen en brede kennis van textiel prachtige ontwerpen weet te creëren, waaronder ook award-winning designs. Enkele jaren geleden gaf het Italiaanse cc-tapis haar de kans zich op internationaal podium te presenteren met de collectie Bliss. Dat werd een waanzinnig succes, waaruit ook Ultimate Bliss volgde. Mae heeft een duidelijk signatuur dat gekenmerkt door subtiele kleurenpaletten, patronen en lineaire elementen. Naast het ontwikkelen van haar eigen collecties, werkt Mae Engelgeer samen met merken over de hele wereld aan projecten variërend van textielproducten en meubeldesign tot materiaalverkenningen en art direction tot grootschalige installaties en openbare kunstwerken.

Afbeelding

Cristina Celestino

De Italiaanse Cristina Celestino heeft met haar designs al diverse prestigieuze awards gewonnen. Haar nieuwste ontwerp Envolée is in samenwerking met het prestigieuze Italiaanse label cc-tapis ontstaan. Hiervoor liet zij zich inspireren door een aantal schoonheden van de vleugels van een vlinder, zoals iriserende kleuren en hypnotiserende patronen. De meubels die Cristina onder eigen merk Attico Design heeft ontworpen laten zien dat deze dame een multi talent is.

Afbeelding

Rubelli

Dit wereldberoemde stoffenhuis uit Venetië laat als geen ander zien hoe vooruitstrevend traditie kan zijn. Het toepassen van klassieke weeftechnieken in combinatie met innovatie, research, en investeren in nieuwe machines zorgen ervoor dat Rubelli na 150 jaar en vijf familiegeneraties nog altijd zeer succesvol is op het gebied van textiel, wanddecoratie, meubelen en accessoires. Kenmerkend is hun samenwerkingen met topontwerpers als Gio Ponti alsmede hun bijdrage aan cultureel en artistiek erfgoed binnen en buiten Italië. Als geen ander weet Co van der Horst dat traditie en innovatie met elkaar te combineren zijn. Derhalve was de beslissing voor Rubelli om hun eerste shop-in-shop concept bij Co van der Horst te realiseren een logische stap. In deze boutique is de volledige collectie van Rubelli te zien inclusief de stoffen van het wereldberoemde modehuis Armani.

Wil je zelf kennis maken met deze designmerken? Bezoek dan de showroom van Co van der Horst.

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen