CozyWalls

Regelmatig plaats ik op social media berichten over mijn projecten en/of interieur styling ideeën. Op mijn stukje, over hoe je met grijstinten een betonlook creëert, ontving ik een persoonlijk bericht van Nils de Wilde. Nils is eigenaar van een schildersbedrijf en vroeg of ik geïnteresseerd zou zijn in een afspraak met hem. Hij wilde me graag meer vertellen en laten zien, over de mogelijkheden op gebied van verschillende decoratieve wandafwerkingen. Ik was van mening dat ik zo’n beetje alle vormen van wanddecoratie wel kende, maar na een bezoek aan zijn Facebookpagina besloot ik in te gaan op zijn uitnodiging.

Woonblog CozyWalls betonlook #stucco's #nancy'swoonblog

Italiaanse Stucco’s

Even spontaan als zijn bericht werd ik in zijn showroom ontvangen.  Onder het genot van een kop thee vertelde Nils, dat hij naast de geijkte schilder-, behang- en stucwerkzaamheden die zijn bedrijf aanbiedt, op zoek was naar een wandafwerking waarin hij zijn creativiteit nog meer kwijt kon.

Enthousiast vertelde hij over zijn cursusreizen naar Italië

Vandaar dat hij zich heeft gespecialiseerd in Italiaanse Stucco’s. Enthousiast vertelde hij over zijn cursusreizen naar Italië, waar hij het van de meesters zelf heeft geleerd. Kwaliteit is heel belangrijk, daarom werkt hij met merken als: Valpaint, San Marco en Giorgio Graesan. Met de haast “glossy” brochures voor mijn neus besef ik me, dat deze wandafwerking toch nieuw voor me is en word ik automatisch nieuwsgierig naar de mogelijkheden.

Woonblog CozyWalls Istinto #wandafwerking #stucco's #stylingid

 

Wall Art

Er zijn extreem veel applicatie- en kleurmogelijkheden. Daarom heeft Nils in zijn showroom diverse voorbeeld panelen hangen. Ieder paneel geeft een andere sfeer weer. Sommige panelen zijn zo bijzonder, dat ze niet zouden misstaan bij een Wall Art expositie.

Als we langs zijn CozyWall of Fame lopen

Deze creatieveling experimenteert graag met verschillende materialen, wat soms een verbluffend mooi resultaat geeft. Als we langs zijn CozyWall of Fame lopen, benadrukt Nils dat iedere muur die hij bewerkt voor hem een kunststuk op zich is. Hij wil dat zijn klanten hetzelfde ervaren!

Woonblog CozyWalls #stucco's #art #stylingid

Crocodile Dundee

Betonlook, brons, goud, roest, ruw of glad, mat of metallic, met of zonder glitters…; Er is veel, heel veel mogelijk!

Voor iedere ruimte is er een passende oplossing

Eén vorm was voor mij toch weer echt nieuw: de crocodile look! Met behulp van sjablonen, die heel nauwkeurig geplaatst moeten worden, krijgt de muur een uiterlijk van een krokodillenhuid. Waanzinnig of chique? Het is zeker apart. Voor iedere ruimte is er een passende oplossing. Zelfs in de badkamer!!

Woonblog CozyWalls Crocodile look  #wandafwerking #stucco's #stylingid

Enthousiast ga ik met 2 mooie industriële samples en diverse brochures op huis aan. Het liefst zou ik het zelf proberen, maar ik besef me dat je sommige dingen aan de vakman over moet laten.

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Alle bronfoto’s zijn van: CozyWalls, werk gemaakt door Nils de Wilde

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Intresessante blog artikelen

» UW-kerst
» Een sfeervol Friethuys met 'authentieke' tegelvloer
» Outdoor luxury!
» Oktober Woonmaand: Noviteiten gespot op de beurs
» De effecten van kleur in een ruimte

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens