Hottubselect Odiliapeel

Rogstraat 6
5409 SV ODILIAPEEL

Tel: 0413 275566

https://www.hottubselect.nl/ info@hottubselect.nl

Het Hottubselect adviescentum in Odiliapeel is één van de ruimste showrooms van houtgestookte baden in Europa. Vanuit hier worden alle hottubs en webshop bestellingen geleverd naar de klant in heel Europa, ook voor overige Kirami vestigingen en verkooppunten. De showrooms zijn een extra service ter aanvulling op de webshops. Dus ook in de showroom profiteert u van onze vaste lage internetprijzen met de beste prijs-kwaliteit in heel Europa!

Bent u van plan om een hottub aan te schaffen kom dan zeker eens kijken in één van onze showrooms. U zult versteld staan van het kwaliteitsverschil als u hottubs gaat vergelijken. Ook zijn er regelmatig hottub aanbiedingen beschikbaarbaar die wij realiseren door zeer grote inkoop. De levertijden zijn zeer kort voor de meeste hottubs en benodigdheden omdat in Odiliapeel altijd de meest populaire hottubs op voorraad zijn.

In Twello aan de H.W iordenweg 57B vlak bij Apeldoorn zijn wij meestal donderdag geopend, en de rest van de week op afspraak wanneer het te combineren valt met de bezoekers in Odiliapeel, bel gerust voor een bezoek 0413 275566

In Alkmaar zijn wij vertegenwoordigd bij Sluistuinen

Foto's

Merken