Vensterbank


In de bouw waren de hoogtes van de ramen al bepaald. Voor mij was dit de aanleiding om in deze tv-kamer een bank te plaatsen onder de ramen. En waarom dan niet een bank op maat over de gehele breedte? Zo is er genoeg ruimte voor alle vrienden.
 

Heerlijke zitplek bij het raam met opbergruimte

De nissen maken de bank minder massief. Als vanzelfsprekend lopen deze in 1 lijn met de raampartijen. Hierdoor ontstaat er berging voor tijdschriften etc. Alle kussen zijn op maat gemaakt, dat maakt de bank bijzonder. In dit geval heb ik gekozen voor diverse stoffen van een fabrikant. Kussens zijn omkeerbaar waardoor er andere kleuren of patronen ontstaan. Ik vind het leuk dat de gebruiker hiermee kan variëren.

Voor meer informatie: Ingebouman.nl 

Intresessante blog artikelen

» Zachte pastelkleuren in huis geven zomers effect
» Living Kitchen 2019: het laatste nieuws uit de keukenwereld!
» Interieur Tips & Tricks voor de moderne slaapkamer
» Hoe verwerk je kleur in je interieur
» Kast rondom trap in woonkamer

Inge Bouman

Interieurarchitect zou ik worden. Dat wist ik al toen ik 11 was.

Nu vele jaren later ben ik verweven met dat vak. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met vormgeven bezig ben. Ik signaleer veel om mij heen en sla het op.
Ik denk en zie alles in horizontale en verticale indelingen.Dit ruimtelijk inzicht is een voordeel. In het eerste gesprek visualiseer ik mijn ideeën met een potlood en schetsrol.

Ik hou ervan mijn creativiteit ook in mijn tekeningen tot uiting te laten komen. De meubeltekeningen zijn technisch en direct geschikt voor de uitvoerders. Wanneer de bouw daadwerkelijk begint krijg ik een adrenaline stoot. Natuurlijk vergezeld van een gezonde spanning.Loopt de bouw voorspoedig, heb ik met alles rekening gehouden en is het resultaat naar wens voor de opdrachtgevers?Iedere opdracht en opdrachtgever is anders. Daarom is het ontwerp de kleuren of materialen nimmer hetzelfde. Een vaste stijl hanteer ik niet. Mijn stijl past zich naadloos aan aan de wensen van opdrachtgever.

Ingebouman.nl

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens