Interieur penthouse Haarlem

BINNENKIJKER PENTHOUSE HAARLEM MET GEWELDIG UITZICHT

Deze week stond er een fotoshoot op de planning van het eindresultaat van een penthouse met geweldig uitzicht. Hier alvast een klein voorproefje: 

 

INTERIEUR HOOGSTE PENTHOUSE HAARLEM

Gelegen in het hoogste gebouw van Haarlem met uitzicht over alle windstreken. Het penthouse is ingericht voor twee personen waarbij ook plek is voor logees. We hebben deze dag alle ruimtes gefotografeerd. De woonkamer met keuken, twee logeerkamers, slaapkamer met open badkamer en werkplek.

Kleuren en materialen

De basis kleuren voor de woning waren eikenhout en wit staal / HiMacs met als accentkleuren roze en ijsblauw. Opvallend is de klassieke eiken vloer met Versailles patroon in dit moderne interieur.

 

 Inge en haar team staande voor het raiteitenkabinet. 

Binnenkijken

Nieuwsgierig hoe de woning er verder uitziet en naar het eindresultaat van de shoot?  Binnenkort een nieuwe blog met het eindresultaat.

Intresessante blog artikelen

» Maak je huis lente proof
» Dress to impress: de kersttafel
» Slaapkamer ruil deel 2: van tekening tot eindresultaat
» Kerst met een vleugje goud
» Pimp je saaie toilet

Inge Bouman

Interieurarchitect zou ik worden. Dat wist ik al toen ik 11 was.

Nu vele jaren later ben ik verweven met dat vak. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met vormgeven bezig ben. Ik signaleer veel om mij heen en sla het op.
Ik denk en zie alles in horizontale en verticale indelingen.Dit ruimtelijk inzicht is een voordeel. In het eerste gesprek visualiseer ik mijn ideeën met een potlood en schetsrol.

Ik hou ervan mijn creativiteit ook in mijn tekeningen tot uiting te laten komen. De meubeltekeningen zijn technisch en direct geschikt voor de uitvoerders. Wanneer de bouw daadwerkelijk begint krijg ik een adrenaline stoot. Natuurlijk vergezeld van een gezonde spanning.Loopt de bouw voorspoedig, heb ik met alles rekening gehouden en is het resultaat naar wens voor de opdrachtgevers?Iedere opdracht en opdrachtgever is anders. Daarom is het ontwerp de kleuren of materialen nimmer hetzelfde. Een vaste stijl hanteer ik niet. Mijn stijl past zich naadloos aan aan de wensen van opdrachtgever.

Ingebouman.nl

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens